نصب و راه‌اندازی تاورکرین

مونتاژ تاورکرین‌ها به معنای راه اندازی و نصب تاورکرین می‌باشد. دمونتاژ و مونتاژ هر دستگاهی متفاوت می‎‌باشد و به طور کامل به نوع و مدل جرثقیل برجی بستگی دارد. در ایران اغلب از tower crane های ثابت استفاده می‌شود و کاربرد اصلی آن در صنعت‌های ساختمان سازی می‌باشد.

مراحل نصب تاورکرین

  1. نصب پایه‌های تاورکرین ( فوندانسیون )
  2. نصب سکشن‌های اصلی تاورکرین ( افزایش پیدا کردن ارتفاع تاورکرین )
  3. نصب گردان تاورکرین و کله قندی ( بالاترین بخش تاورکرین )
  4. نصب کن فلش و یا بازوی تعادل ( قسمت پشتی تاور )
  5. نصب بازوی تعادل و یا فلش ( بخش جلویی تاور )

نصب پایه تاورکرین

مرحله‌ی ابتدایی در همه‌ی تاورکرین‌ها نصب پایه آن می‌باشد که به سه صورت انجام می‌شود. یکی از رایج ترین روش‌های پایه تثبیت ( Anchor base Tower Crane) است که در فندانسیون بتنی ساختمان‌ها نصب می‌گردد. روش دوم نصب بر روی کالسکه می‌باشد و به این صورت است که کالسکه تاورکرین به وسیله‌ی وزنه‌های بتنی در جای خود ثابت می‌ماند. روش سوم نصب بر روی ریل‌های متحرک است که با این روش تاورکرین‌ها قابلیت حرکت در پروژه هارا خواهند داشت.

پایه تاورکرین

نصب سکشن‌های اصلی و یا سکشن مادر تاورکرین

قسمت دوم نصب سکشن اصلی به پایه‌های فولادی تاورکرین به وسیله پیچ و یا پین و با استفاده از جرثقیل متحرک ( Mobile Crane)  می‌باشد. سکشن‌های اصلی که در اکثر تاورکرین‌ها قوی‌تر و بزرگتر از سکشن ارتفاعی است. در این قسمت درجه انحراف عمودی تاورکرین کنترل می‌شود. در نصب کردن تاورکرین به پایه تثبیت از 16 بولت (bolt) استفاده می‌شود. این بولت فولادی می‌تواند گشتاوری در حدود 4300 پوند بر فوت را تحمل کند.

نصب سکشن ارتفاعی

روند نصب کردن تاورکرین با اضافه شدن سکشن ارتفاعی ادامه پیدا می‌کند تا ارتفاع مناسب و مورد نیاز به دست آید.

نصب گردان تاورکرین

بعد از نصب آخرین سکشن‌های ارتفاعی قطعه‌ی گردان تاورکرین و زیر گردان نصب می‌شود. این قطعه اکثرا سنگین‌ترین قطعه‌ی تاورکرین می‌باشد و اغلب بر فشار به جرثقیل متحرک (Mobile Crane) و کاهش وزن آن به صورت دو قطعه مجزا نصب می‌شود.

نصب کله قندی

بعد از نصب گردان تاورکرین کله قندی به آن اضافه می‌شود و به وسیله‌ی پین ( 4 پین ) به گردان متصل می‌شود. گردان در واقع از دو تکه تشکیل شده و قطعه ثابتی که باید قبل از مونتاژ گردان نصب شود، زیر گردان نامیده می‌شود.

نصب بازوی تعادل

نصب بازوی تعادل که در اصطلاح کن فلش می‌باشد، قطعه‌ای است که با استفاده از پین‌ها به گردان نصب می‌شود. بعد از اینکه بازو نصب شد، کابل‌ها و بازوهای مهاری را به کله قندی‌ها نصب می‌کنند. در مرحله آخر باید وزنه‌های بتنی بر روی آن گذاشته شوند تا تعادل جرثقیل‌های برجی در هنگام برداشتن بارهای سنگین برهم نخورد.

نصب و راه اندازی تاورکرین

نصب بازوی وزنه‌ها و یا کنفلش (Counter jib )

کنفلش یک قطعه‌ی یک تکه می‌باشد. این قطعه به وسیله‌ی پین به گردان متصل می‌شود و سپس جرثقیل کنفلش را 15 در بالا می‌آورد تا بازوهای مهاری و یا کابل‌ها به وسیله‌ی پین به کله قندی تاورکرین متصل شوند. بعد از نصب کنفلش وزنه‌های بتنی روی آن نصب می‌شود.

 

نصب بازوی کار و یا فلش ( Working jib)

فلش تاورکرین که اغلب از سه و یا چهار قطعه تشکیل شده است قبلا به همدیگه متصل شده و به صورت یک تکه‌ای توسط جرثقیل به گردان نصب می‌شود و بعد از آن کابل‌های مهاری آن‌ها به کله قندی متصل می‎شود.

 

 مرحله نهایی

بعد از نصب فلش‌های شاریوت ( trolley)  نصب شده و در ادامه وزنه‌های کنفلش تکمیل می‌شود. برای راه اندازی تاورکرین بکسل‌های شاریوت و قلاب تنظیم و نصب می‌شوند و در نهایت سیستم‌های تابلو برق‌های تاورکرین راه اندازی می‌شود.

 


تیم آرت کرین ارائه دهنده خدمات تاورکرین و آسانسورهای کارگاهی و تهیه و توزیع لوازم جانبی تاورکرین و بالابرهای کارگاهی.

جهت مشاوره و استعلام قیمت با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

شماره موبایل: 09124648831

شماره ثابت: 02156490849

WhatsApp  واتساپ

مشاهده سایر مطالب….
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 5 میانگین: 5]